Ποιοί είμαστε   Νέα & Ανακοινώσεις   Ενισχύστε μας   Δράσεις   Τι είπαν για μάς   Τράπεζα Αίματος   Επικοινωνία       English

24/9/20 Η συνεργασία μας με το Κοινωνικό Ιατρείο Αληλλεγγύης της Θέρμης είναι μακροχρόνια, αμφίπλευρη και επιτυχής . Στα πλαίσια αυτής και μετά από έκκλησή μας, παραλάβαμε χειμερινό ρουχισμό για τις ανάγκες των οικογενειών που υποστηρίζουμε και είμαστε ευγνώμονες για την αμέση ανταπόκριση.


24/9/20 Η συνεργασία μας με το Κοινωνικό Ιατρείο Αληλλεγγύης της Θέρμης είναι μακροχρόνια, αμφίπλευρη  και επιτυχής . Στα πλαίσια αυτής και  μετά από έκκλησή μας, παραλάβαμε χειμερινό ρουχισμό για τις ανάγκες των οικογενειών που υποστηρίζουμε και είμαστε ευγνώμονες για την αμέση ανταπόκριση.
Αρχική \ Δράσεις \ 2020 \ 24/9/20 Η συνεργασία μας με το Κοινωνικό Ιατρείο Αληλλεγγύης της Θέρμης είναι μακροχρόνια, αμφίπλευρη και επιτυχής . Στα πλαίσια αυτής και μετά από έκκλησή μας, παραλάβαμε χειμερινό ρουχισμό για τις ανάγκες των οικογενειών που υποστηρίζουμε και είμαστε ευγνώμονες για την αμέση ανταπόκριση.
Γίνε εθελοντής !
Ανάγκες
Χορηγοί

active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης